Selecteer een pagina

Afwisseling in trainingen

Bij het maken van een schema kijk ik goed welke trainingen het beste passen.

Persoonlijke aandacht

Elke atleet is anders, dat is mijn basis voor coaching.

Fysiek en online

Per hardloper zal er verschil zitten in de behoefte van begeleiding. Ben je op zoek naar een...

Zoeken naar verbetering

Jouw top bereiken is een heel proces, dit zal zeker niet vanzelf gaan! Er kan altijd iets beter,...

Hardloopbegeleiding op elk niveau

Jij staat bij mij centraal! Dat is mijn kern visie binnen hardloopbegeleiding. Iedereen is anders, ik doe het dan ook anders per individu. Samen trainen wanneer het lukt, maar niet in bochten wringen om samen te trainen. Ik heb een topsport groep waarin ik dit tot in detail toepas. In dit proces probeer ik alle mogelijke details op de juiste manier aan te pakken. Vanuit deze visie werk ik, aangepast op elk niveau, details in hoeverre wenselijk is voor het individu. 

Naast de topsport groep is begeleiding mogelijk op alle niveau’s. Dit kan zijn met schema en af en toe fysieke ondersteuning, of puur d.m.v. online coaching. Ongeacht waar je woont, ik kan helpen jouw doelen te halen! Of dat nou is om een kampioenschap te halen of om een 5km uit te lopen, elke hardloper/sporter is welkom!

Toplopers bij van Holst Coaching

Onderstaande atleten worden actief begeleid om hun eigen top te bereiken! Afwisselende lopers die regelmatig samen trainen. Klik op het profiel voor meer informatie. Wil je hier ook deel van uitmaken en heb je een passend niveau en ambitie? Neem gerust contact op!

Voor een overzicht van andere hardlopers, ga naar het overzicht van hardlopers

 

Uitslagen