Selecteer een pagina

Per hardloper zal er verschil zitten in de behoefte van begeleiding. Ben je op zoek naar een nieuwe trainingsprikkel, maar wil je alleen maar een schema, dan kan dat! Ongeacht niveau, zal ik een passend schema maken!

Wil je ook fysiek begeleiding, dan is dit ook mogelijk! Handig is natuurlijk dat je dan in de buurt van Assen woont, zodat het qua reistijd te overbruggen is. In overleg is training op verschillende locaties mogelijk, dit kan in Assen, maar dus ook ergens anders.

Als coach zorg ik dat ik zo flexibel mogelijk ben. Zo is er geen vaste groep of vaste tijden. Dit juist om het voor de hardlopers zo relaxed mogelijk te maken. Geen stress als je bepaalde trainingstijden qua werk/school niet kan halen, samen zorg ik voor gepaste oplossingen!

Bij mij train je dus niet altijd samen, maar je zal zeker niet altijd alleen trainen! Als het passend te maken is zoek ik altijd naar mogelijkheden om trainingen te combineren. Wel op een manier zodat het voor elke atleet goed passend is! Samen trainen waar kan, maar niet in bochten wringen om maar samen te trainen.

Op donderdag avond is het enige moment dat ik voor een vaste groep sta, dit is bij AAC’61. We starten om 19.45 en meestal duurt de training tussen de 90 en 120 minuten. Mocht je een keer mijn trainingsaanpak willen proeven, kom gerust langs om kennis te maken!